Öğrenci E-Posta Online Talep Formu

Trakya Üniversitesi öğrencisi olup şahsınıza adsoyad@trakya.edu.tr formatında e-posta hesabı açılması için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

(ÖNEMLİ NOT:) adsoyad@trakya.edu.tr formatında e-posta hesabı tanımlı olan öğrenciler şifre değişiklik işlemleri için lütfen tıklayınız.

Tanımlanacak kurumsal e-posta isimleri  adsoyad@trakya.edu.tr şeklinde verilmektedir.  İki isimli durumlarda birinci ismin ilk harfi başa gelecek şekilde tanımlama yapılmaktadır (xadsoyad@trakya.edu.tr ).

Adınıza tanımlanacak yeni e-posta hesabınızın kullanıcı adı ve şifresi öğrencino@trakya.edu.tr e-posta hesabınıza bildirilecektir.

Formu doldurduktuktan sonra, "Gönder" tuşuna bastığınızda ekranda görünen e-posta adresi kutucuğuna girilecek olan adres size ait  öğrencino@trakya.edu.tr  dir.

öğrencino@trakya.edu.tr hesabınızla ilgili tüm işlemler için;

http://bidb.trakya.edu.tr/news/internet-erisiminde-kimlik-dogrulama-islemi adresindeki listede yer alan ve her birimin “Öğrenci İşleri”nde görevli olan “e-posta hesabı şifre güncelleme işleminden sorumlu personel” e başvurunuz.

NOT: Trakya Üniversitesi öğrenciliğiniz sona erdiğinde; adınıza açılan tüm e-posta hesapları  kapatılacağı için tüm yedeklerinizi kendi bilgisayarınıza almanız tavsiye edilir.

* Ad :
 NOT: Birden fazla isminiz varsa lütfen araya boşluk bırakarak giriniz.
* Soyad :
* Tercih edilen Şifre :
 NOT: Şifreniz en az iki sayı, en az üç küçük harf, en az iki büyük harf, en az bir özel karakter (#,@,$ vs.) içermeli,8-14 karakter uzunluğunda olmalı, boşluk ve türkçe karakter içermemelidir.
* Öğrenci Numarası :
* Öğrenim Durumu :
* TC. Kimlik No/Pasaport No :
 NOT: Yabancı Uyrukluların Pasaport Numarasını girmesi gerekmektedir.
* Doğum Tarihi :
 NOT: gg.aa.yyyy
* İrtibat GSM :
 NOT: 533-----37 (10 karekter uzunluğunda gsm numaranızı giriniz)
* İrtibat E-posta adresi :
 NOT: (kullanılan diğer e-posta hesabınızı giriniz gmail, hotmail, yahoo...vs.)
* Güvenlik Kodu :
 NOT: İşlemin sonucunu giriniz.