Kaspersky Antivirüs Yazılım Güncellemesi Hk.

Sayın Kullanıcımız,

 

bilgisayarınızda bulunan Kaspersky Antivirüs Yazılımı’nın Lisans süresi 02.05.2019 tarihinde sona ermiştir. “Kaspersky Antivirüs Yazılımı” bulunduğu bilgisayarın İşletim Sistemine göre YENİ Lisans Anahtarını sunucudan çekerek otomatik olarak aktifleşmektedir.

 

“Kaspersky Antivirüs Yazılımı”nın  otomatik olarak aktifleşmediği, bilgisayarınızın sağ alt köşesinde yer alan Simgeler sekmesindeki Kaspersky kutucuğu Resim  tıklanarak yine sağ alt köşedeki Lisans kutucuğu ile kontrol edilmelidir.


Resim

“Kaspersky Antivirüs Yazılımı” otomatik olarak aktifleşmemiş ise tarafınızca aşağıdaki adımlar takip edilmelidir.

 

  • Denetim Masası’ndan “Kaspersky Agenti” ve “Kaspersky Antivirüs” yazılımları kaldırılarak bilgisayar yeniden başlatılmalıdır.

 

          Resim

 

  • Dosya Deposu’nda Antivirüs Yazılımı klasöründe bulunan İşletim sisteminizle uyumlu olan “YENİ Kaspersky Antivirüs” paketinin kurulumu bilgisayarınıza indirilerek yapılmalıdır.

 

Kurulum adımlarında sorun yaşamanız durumunda 235 85 31 / 126 nolu telefon ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızı arayabilir ve Uzak Masaüstü ile Yardım ( https://bidb.trakya.edu.tr/news/uzak-masaustu-ile-yardim#.V865_jUpryE ) linkindeki ayarları yaparak destek talebinde bulunabilirsiniz. 

Resim



Bu içerik 02.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1037 kez okundu.