TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, ELEKTRONİK STAJ BAŞVURU SİSTEMİ'Nİ ÖĞRENCİLERİN KULLANIMINA SUNDU

Trakya Üniversitesi, öğrencilerin staj süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen bir hizmet olan "Elektronik Staj Başvuru Sistemi"ni faaliyete geçirdi. Bu web tabanlı hizmet sayesinde Trakya Üniversitesi öğrencileri, staj başvurularını elektronik ortamda hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen bu sistem, öğrencilere stajla ilgili belgelere ve bilgilere hızlı erişim imkânı sunuyor. Öğrenciler, staj başvuru ve kabul formu, staj defteri, staj takip çizelgesi gibi birçok belgeyi indirme, yükleme ve komisyon onayına sunma gibi işlemleri bu sistem üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Trakya Üniversitesinin her fakülte ve bölümüne yönelik hizmet sunma kapasitesine sahip Elektronik Staj Başvuru Sistemi, öğrencilere özelleştirilmiş bir deneyim sunarak staj sürecini daha verimli ve etkili bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyor.

"Elektronik Staj Başvuru Sistemi" web sayfasına https://stajbasvuru.trakya.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

ResimResim

Bu içerik 06.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 457 kez okundu.