Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Personellerinden Ziyaret

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda geçmiş dönemlerde görev yapmış olan Dr. Selçuk Yazar, Cem Özdinç ve İlhan Yürük, yıllar sonra üniversiteyi ziyaret ederek eski çalışma arkadaşları ve yöneticileriyle bir araya geldiler. Bu sürpriz ziyaret sıcak bir buluşma atmosferi yarattı.

Selçuk Yazar, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda uzun yıllar boyunca Elektronik Posta, Kimliklendirme, Bologna gibi sistemlerin yöneticiliğini başarı ile yürütmüştür.

Cem Özdinç teknoloji projelerinin yürütülmesinde ve kurum içi dijital altyapının güçlendirilmesinde önemli bir rol oynamıştır. Geliştirmiş olduğu bilgi yönetim sistemleri halen kullanılmaktadır.

İlhan Yürük’ün, Trakya Üniversitesinin “Kurumsal Kimliği” adına yapmış olduğu çalışmalar, geliştirilen tüm sistemlerin hem estetik hem de işlevsel tutarlılık açısından değerini yükseltmiştir. Tasarım standartlarının belirlenmesi ve başarı ile uygulanması neticesinde, kurumun bilişim varlıklarının daha önce hiç olmadığı kadar tutarlı, profesyonel ve etkin olması sağlanmıştır.

Ziyaret sırasında eski çalışanlar, Trakya Üniversitesi'nin bilgi işlem altyapısındaki değişimleri de gözlemleme imkanı buldular. Ayrıca, üniversite yetkilileriyle güncel projeler ve teknolojik ihtiyaçlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Deniz Taşkın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eski çalışanlarımızın üniversitemize olan ilgisi ve desteği bizler için büyük bir değer taşıyor. Bu tür ziyaretler, geçmişteki başarıları hatırlatmakla kalmayıp, gelecekteki işbirlikleri için de ilham kaynağı oluyor" dedi.

Resim     Resim
Resim Resim

Bu içerik 17.09.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 239 kez okundu.