Üniversitemiz Öğretim Elemanlarının Personel WEB Sayfalarına YÖK Akademik Linkinin Eklenmesi için yapılacak işlemler.

• Üniversitemizin Personel WEB Sayfasından Öğretim Elemanlarının “YÖK Akademik” bağlantısını oluşturmak için aşağıdaki işlemler uygulanmalıdır.

Üniversitemiz Ana Sayfasında Bulunan “Kullanıcı Girişi” ile giriş yapıldıktan sonra, aşağıdaki buton tıklanır.

Açılan sayfadan “12-Tema Ayarları” menüsü tıklanır;

Resim Resim

Sarı ile işaretli YÖK Akademik alanına, aşağıda örneği gösterilen YÖKSİS sayfasındaki (Direkt Link) alanındaki bağlantı Kopyalanıp-Yapıştırılacaktır.

Bu adımlar sonrasında Personel Web Sayfasının sağ üst köşesinde ilgili öğretim elemanın “YÖK Akademik” bilgileri görüntülenebilecektir.

Söz konusu işlemlerin yapılabilmesi için;

•  YÖK Akademik sistemine https://yoksis.yok.gov.tr giriş yapılarak,

•   Personel İşlemleri->Özgeçmiş İşlemleri->Özgeçmiş Oluşturma menüsüne tıklanarak açılacak ekranda Kişisel bilgiler->Yök Akademik ekranından "Direkt Link" alanından Kopyalanıp, yukarıda Sarı ile işaretli alana Yapıştırılacaktır.

Bu içerik 12.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2293 kez okundu.